Mallorca V | Rialto Living

(English below)

Behalve heerlijke eten, lekker zonnen en cultuur snuiven kan je in Palma de Mallorca genoeg leuke dingen doen. Wat dacht je van shoppen? Mijn absoluut favoriete winkel is Rialto Living. Als ik op Mallorca ben moet ik hier altijd een paar keer naar toe. Het is misschien wel de eerste lifestyle concept store van het eiland: dameskleding, herenkleding, kleine cadeautjes, accessoires, bloemen, meubels, kunst en een restaurant.En dat alles zeer smaakvol neergezet in een pand dat deels een palacio uit  de 18de eeuw is en deels de eerste bioscoop van het eiland. Klas Käll (een van de oprichters van het bekende Gant label) en Barbara Bergman openden de winkel in 2007, toen 800m. Zij kochten het aangrenzende pand, waardoor de oppervlakte verdubbelde. Vanaf de start ben ik er ieder jaar wel een keer geweest en zag assortiment groeien tot het prachtige aanbod dat zij nu hebben. Alles wat ik erover kan zeggen is te weinig. De foto’s spreken voor zich en ik zou gewoon een keer gaan kijken.

Voor meer informatie: Rialto Living.

rialto-living-restaurant-img05
Het restaurant.
764ff51a0dfbf31e34d740129ae7a24b0bf98ca0
Kunst.
rialto-large
Accessoires.

In addition to delicious food, sunbathing and soaking up culture, there are plenty of fun things to do in Palma de Mallorca. How about shopping? My absolute favourite shop is Rialto Living When I’m on Mallorca, I always have to go here a couple of times. It is perhaps the first lifestyle concept store on the island: women’s clothes, men’s clothes, small gifts, accessories, flowers, furniture, art and a restaurant, all very tastefully set in a building that is partly an 18th century palace and partly the first cinema on the island. Klas Käll (one of the founders of the famous Gant label) and Barbara Bergman opened the shop in 2007, then 800m. They bought the adjoining premises, which doubled the floor space. From the start, I have been there at least once a year and watched the range grow into the wonderful selection they have today. All I can say about it is too little. The pictures speak for themselves and I would just go and have a look.
More information: Rialto Living

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s