Lieve volgers,

(English below)

Dit blog is een uit de hand gelopen hobby. Omdat mijn vrienden weten dat ik overal leuke hotels, restaurants, musea en winkels ken, vragen ze mij altijd om mijn tips als ze op reis gaan. Ik begon ermee dat voor hen op de mail te zetten. Toen ik er moe van werd dat iedere keer weer opnieuw te doen schreef ik het in een word document; uiteraard met linkjes naar alle genoemde adressen. Maar dan moest ik iedere keer die documenten sturen of mijn lieve vrienden kregen deze niet geopend. Daaruit is dit blog voortgevloeid. Dan hoef ik alleen maar de link naar de betreffende reis door te sturen.
En waarom zou ik dit blog niet openbaar zetten? Ik hou er uiteindelijk van om te delen.

Op verzoek van mijn buitenlandse volgers op Instagram heb ik inmiddels een Engelse vertaling geplaatst onderaan elk hoofdstuk.

Blijven jullie me volgen? Tot de volgende keer!

Liefs, Marion

Dear followers,

This blog is a hobby that got out of hand. Because my friends know that I know nice hotels, restaurants, museums and shops everywhere, they always asked me for my tips when they travel. I started putting them in the mail. When I got tired of doing that every time, I wrote it in a word documen with links to all the addresses mentioned, of course. But then I had to send those documents every time or my dear friends could not open them. That is how this blog came about. All I have to do is send the link to the relevant trip.
And why shouldn’t I make this blog public? After all, I like to share

At the request of my foreign followers on Instagram, I have now placed an English translation at the bottom of each chapter.

Will you continue to follow me? Until the next time!

Love, Marion

4 gedachten over “Lieve volgers,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s